Johnnie Walker Gold Label viskija info

Johnnie Walker Gold Label — vienīgais mīkstais, krēmveida izsmalcinātais viskijs, tiek ražots degvīna dedzināšanas rūpnīcā The Johnnie Walker Distellery.

Alexander Walker bija viens pirmajiem, kuru iedvesmoja reto veco viskiju meistariskā savienojuma ideja. Šo prasmi pielieto tikai dažās Skotijā pazīstamās degvīna dedzināšanas rūpnīcās, kur viskijs nogatavojas ne mazāk kā 18 gadus.

Viskijs ir patiešām iedvesmojošs maisījums, kura sirds ir iesala Clynelish, destilāts no pavasara ūdens, kurš izskrien tīra zelta vēnas, lai piešķirtu burvīgo garšu, ilglaicīgu un pilnu ar mīkstumu. Viens malks atklāj medus pustoņus, sabalansētus ar mandelēm un garšvielām, pārveidojoties par izteikto krēma garšu ar lielisko ilglaicīgo garšas sajūtu.

Īstie pasaules hedonisti atvēsina viskijus 24 stundu laikā, lai izjustu vieglo augļu buķeti un medus saldumu tajā laikā, kad viskijs sasildās mutē. Citos viskijos šo vieglo raksturojumu vispār nav vai tie ātri aizvietojas ar citām īpašībām, piemēram, ar stipro koksnes vai dūma niansēm.

Gold Label ir ideāli lietot atvēsinātā, aukstā glāzē, var lietot kopā ar rūgtās šokolādes desertu.

Citi viskiji no šī!

Kas lācītim vēderā?

Aromāts: pilnīgs, dziļš, vilinošs, ar mīksto rozīņu un īrisu, svaiga iesala un vieglām krēmu niansēm.
Garša: bagāta un izteikta, piesātināta ar iesalu, ar medus piedevu, mandeļu un marcipāna niansēm, ar ilgstošas stipras garšas sajūtu.
Servējums: viskijus rekomendē ieliet atvēsinātā glāzē un lietot ar gars īgu šokolādes desertu.
Lietošana: rekomendē dzert viskijus, atdzesētus ne mazāk kā 24 stundas. Tas pastiprina mīkstuma nianses un piešķir tā tekstūras līdzenumu. Kad ļoti atvēsināts viskijs sasildās mutē, tā buķete kļūst piesātināta, un atklājas medus un krēma nianses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.